Succeshistorier

Karoline 7. klasse

Har man problemer med børns læring i folkeskolen, så er det godt der findes privatundervisere. Vores datter gik i 7. klasse. Dansklærerne kom og gik, og Karoline lærte ingenting.

Vi fandt Charlotte på nettet og aftalte at mødes. Karoline har så gået hos Charlotte indtil eksamen i 9 klasse. Charlotte er en underviser, der har tid til en.

Hun er grundig i sin undervisning, og hun respekterer de unge mennesker og lytter til dem.

Karoline har lært rigtigt meget gennem Charlotte, og hun har flere gange stolt kommet hjem fra skole og fortalt, at hun som den eneste i klassen kunne svare på diverse grammatiske spørgsmål.

Karoline afsluttede folkeskolen med både 10 og 12-taller i dansk. Vi er som forældre meget glade for, at vi valgte denne extra undervisning, og Karoline er super glad for sine fine karakterer.

Mvh
Familien Bruhn Hansen

 

Fik selvtilliden tilbage

Alberte havde store vanskeligheder med at læse. Vi havde spurgt i skolen, ved juletid i 1 klasse, hvordan de syntes det gik, da vi havde svært ved at få hende til at læse, samt vi kunne se og høre, at hun huskede teksten, men de mente ikke, der var nogle problemer. Indtil de havde en test i slutningen af 1. klasse, hvor hun faldt igennem med et brag. Dansklæreren blev meget overrasket på trods af, vi havde gjort hende opmærksom på det.

At Alberte havde meget svært ved at læse fyldte utrolig meget i vores familie, selvtilliden var på nulpunktet, og hun gik fra at være en lattermild fræk pige, til en vred og ofte ked af det pige.

Vi fandt Læseværkstedet og fik kontakt med Charlotte. Første gang vi var hos Charlotte, var det en meget mut pige, vi havde med. Alberte var usikker på alle nye udfordringer, men Charlotte vandt hurtig hendes tillid.

Alberte havde ikke lært eller forstået de elementære grundting i dansk i 1. klasse, så der var meget at arbejde med, men Charlotte tog sig den tid, der skulle til, og startede fra bunden af, og stille og rolig fik vi vores glade pige tilbage.

Alberte har gået hos Charlotte en gang om ugen i hele 2. klasse og har fået den hjælp, der skulle til for at kunne følge med sine klassekammerater. Alberte er nu startet i 3. klasse og lige stoppet hos Charlotte med masser af lærdom og humør i baggagen.

Men vi har ikke helt sluppet Charlotte. Vi ved, at Alberte har sine udfordringer med de boglige fag i skolen, så hvis vi kan mærke, hun falder tilbage, så ved vi hvor vi skal finde hjælp.

Familien Haugaard Scheibye, Søsum

 

Hvad skulle vi dog have gjort uden Charlotte!!??

Vores søn Magnus er 8 år og går i 2. Kl. på en privat skole. Han har siden bh. Klassen haft det lidt svært fagligt med dansk. I slutningen af bh. klassen tilbød skolen, at Magnus skulle modtage ekstra undervisning i dansk i 1. Kl.

Vi takkede selvfølgelig ja, og tænkte at det ville kunne ”redde” ham. Men desværre nej!! Magnus blev mere og mere svag fagligt og havde på et tidspunkt slet ikke lyst til at gå i skole... Det hele var dumt!!!

Vi havde været til 2 skole/hjem-samtaler i 1. kl., hvor vi hver gang fik at vide, hvor sløjt det stod til, men samtidig fik de trøstende ord: "Det skal nok komme.... Børn lærer forskelligt...."

Da vi nåede april måned i 1 kl. fik vi nok. Magnus brugte så meget energi og så mange kræfter på at følge med i skolen, at han ikke kunne overskue legeaftaler..... Det fik for alvor alarm-klokkerne til at ringe.

Vi havde hørt om Læseværkstedet fra et vennepar, som selv var meget glade for den undervisning deres barn modtog. Vi kontaktede Charlotte og fik allerede 3 dage senere aftalt et møde.

Hun kunne lyn hurtigt fornemme, at Magnus havde store problemer. Vi startede op på et forløb med 10 lektioner..... Der gik ikke længe før vi kunne mærke, at Magnus blev den glade dreng igen.

Han glædede sig hver gang vi skulle af sted til læsning :-) Vi arbejdede herhjemme med læsning, lydark, stavning osv., og Magnus satte en stor ære i at have lektierne klar til hver gang.

Og pludselig havde han "knækket læsekoden" og fået styr på ordlydene.
I september afsluttede vi 2 x 10 lektioner hos Charlotte. Vi har aftalt, at Magnus får en pause på et par måneder, og så må vi se, hvad der sker....

Fra April til september formåede Charlotte, at rykke Magnus fra start bh. kl til næsten slut 1. kl.

Vi har nu en dreng, som helt frivilligt læser bøger, staver ord og laver opgaver..... Vi har inddraget det i vores hverdag, så det bli’r en leg at høre de rigtige lyde og derved stave ordene rigtigt :-)

Faktisk kom Magnus hjem den anden dag og fortalte, at dansk er hans yndlingsfag nu! ;-)

Vi kan ikke takke Charlotte nok for den hjælp, hun har givet vores søn, og vi vil til hver en tid anbefale Læseværkstedet til andre..... Samtidig er vi slet ikke i tvivl om, at hvis Magnus' lillebror kommer ud for det samme, så er Charlotte kun et opkald væk ;-)

Fam. Henriksen i Græsted.

 

Tilføj Læseværkstedets webside dine favoritter

Kontakt:

Charlotte Ryø

Vilhelmsro 441

3480 Fredensborg

Mobil: 23 48 01 78

Mail:

Privatliv

Læseværkstedet v/ Charlotte Ryø | Vilhelmsro 441 | 3480 Fredensborg | © Copyright 2002-2020
Valid XHTML 1.0 Transitional logo, 18. jan. 2008 Valid CSS 2.1 logo, 18. jan. 2008